Източник и снимка: ludogorets.comРъководството на Лудогорец реши да пусне ограничено количество

...
Източник и снимка: ludogorets.comРъководството на Лудогорец реши да пусне ограничено количество
Коментари Харесай

Лудогорец пусна онлайн билети за мача с Антверпен

Източник и фотография: ludogorets.com

Ръководството на Лудогорец реши да пусне лимитирано количество онлайн билети за мача с Антверпен в Лига Европа в чевъртък в Разград.

Съобщението в уеб страницата на клуба:

За да улесни оптимално своите почитатели, Лудогорец пуска лимитирано количество онлайн билети за мача с Антверпен на 22 октомври от 22,00 часа на стадион " Хювефарма Арена ". Така последователите на Клуба от други елементи на България ще могат да се снабдят елементарно с входни талони за дуела с белийския отбор.

Билети може да се закупят на  или от мобилното приложение на клуба.

Важно!  Билетите са поименни и ще би трябвало да се вкарат трите имена на присъстващите на латиница. Освен това, за влизане на стадиона е належащо да се носи персонална карта, както и попълнена  декларация за информираност по отношение на COVID-19, както и за аставник, в случай че ще участва лице под 18 години. Тези заявления са в линк, който се намира в портала за покупка на онлайн билети. Документите би трябвало да бъдат изтеглени, попълнени прецизно и да се показват при влизане на стадиона.

Цените на онлайн билетите за мача с Антверпен са следните: 

Сектор „ В “ /блок 1/  – 25,00 лева
Сектор „ А “  бл. 2 и 3  – 25,00 лева
Сектор „ А1 “ бл. 1 – 25,00 лева
Трибуна „ Моци “ – 20,00 лева

ПФК Лудогорец припомня на всички, които ще бъдат на мача с Антверпен, че УЕФА вкарва специфични ограничения за достъп и наличие на стадиона, които прецизно ще се съблюдават.

Освен декларацията за информираност по отношение на COVID-19 и персонална карта на стадиона е наложително да се носят защитни маски от самото начало на срещата, както и да се съблюдава физическа отдалеченост.

Феновете, които не разполагат с маски ще могат да си закупят такива от почитател караваната, която ще бъде позиционирана на кръстовището преди стадиона, както и от кетъринг зоните на " Хювефарма Арена ". 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР